Moni mies miettii että kun saa itselleen vihdoin oman naisen, kuinka hänen kanssaan pitäisi toimia että nainen olisi tyytyväinen. Minä tunnetusti tunnen naiset kuin omat taskuni ja mielelläni autan teitä kanssaveljet:

Ei kannata missään tapauksessa sängyssä kuluttaa rakasteluun kahta minuuttia enempää, nainen arvostaa sitä että akti on nopeasti ohi ja hänelle jää enemmän aikaa pyykkäämiseen ja siivoamiseen.

Naista kannattaa kutsua mm. emakoksi, kanaksi, kalkkunaksi. Nainen arvostaa suuresti sitä että häntä verrataan hyödylliseen kotieläimeen.

Nainen tykkää siitä että pyyhit miehekkään likaiset kätesi verhoihin, tuohan ne asuntoon elämän tuntua ja nainen saa elämäänsä sisältöä kun saa pyykätä niitä usein ja vaihtaa verhoja tiheään, siitä vasta naiset tykkää. Pyykkääminen kun on naiselle yhtä antoisaa kuin miehelle urheilun katsominen telkasta.

Älä turhaan kehu naisen tekemiä ruokia, sehän on itsestään selvyys että ne on hyviä, et kai muuten niitä söisi, joten turha siitä edes mainita, ja ruokapöydässä kannattaa muutenkin olla hiljaa ja lueskella vaikkapa aku ankkaa, ja antaa naisen olla että hän saa kaikessa rauhassa syödä ja tutkia
miten voisi seuraavalla kerralla tehdä ruuan vähän paremmin.

Ruokapöydässä kannattaa ehdottomasti röyhtäillä kovaa ja kuuluvasti, nainen ilahtuu kun huomaa että ruoka on maistunut ja ollut täyttävää.

Nainen pitää siitä että kehut muita naisia, silloin hän ymmärtää että hänen pitäisi kiinnittää enemmän huomiota itseensä ja ennen kaikkea, tietää että olet hetero.

Naisen painosta kannattaa mainita usein, nainen arvostaa huolenpitoasi ja vertauksiasi arvostettuun sirkuseläimeen norsuun.

Älä koskaan halaa naistasi, nainen tuntee itsensä silloin ahdistuneeksi ja olevansa kuin vanki, eli välttele kosketuksia kuin ruttoa.

Älä myöskään suutele naistasi, sillä naisethan on tarkkoja hygieniasta, näin ollen he eivät halua vieraita bakteereita elimistöönsä. Mikäli nainen kuitenkin suutelee sinua niin juokse kiireen vilkkaan paniikki naamanilmeessäsi pesemään kaikki suukkojen jäljet pois, näin nainen ilahtuneena huomaa että sinäkin välität hygieniasta.

Heittele kotonasi karkkipaperit, oluttölkit sun muut roskat pitkin asunnon lattioita, silloin nainen tuntee mielihyvää siitä että olet selvästi ottanut asuntonne kodiksesi ja merkkaat tällä tavoin reviiriä.

Jos olet töissä, jossain matkalla yms. niin älä soittele tai tekstaile naisellesi, hän luulee ettet luota häneen kun vartioit noin häntä, ja saattaa loukkaantua yhteydenpidoistasi.

Puristele mahdollisimman usein naisen rintoja ja takapuolta, hän nauttii siitä suunnattomasti, varsinkin kun puhut samalla kaksimielisyyksiä, nainen on sen jälkeen lähes sulaa vahaa käsissäsi.

Nainen tykkää salaperäisistä miehistä, siispä älä missään nimessä kerro missä edellisen yön vietit ja kenen kanssa.

Muista aina haukkua naisesi äitiä, nainen todella tykkää siitä ettei hänen oma miehensä anna jonkun vanhan haahkan hyppiä silmille.

Naiselle täydellinen seksi merkitsee sitä että hän ottaa sinulta suihin, ei hän muuta halua tai odota seksiltänne.

Jos nainen haluaa keskustella kanssasi, kaiva heti suosiolla lompsasi esiin ja kysy ”paljonko se maksaa”, nainen arvostaa sitä ettei mene aikaa turhaan jaaritteluun.

Jos nainen haluaa keskustella vakavasti kanssasi, sano heti suoraan että sinulle on ihan sama mikä sieltä mahasta tulee, kunhan se on sinun.. ja ei sekään niin oleellista ole, ero tässä jossain vaiheessa kumminkin tulee. Nainen arvostaa viileää välinpitämättömyyttäsi ja realistista asennettasi elämään.

Nainen arvostaa paljon sitä että vietät koko illan sohvalla löhöilen, silloin hän kiireisten kotiaskareiden keskellä tietää mistä sinut aina ja heti löytää, ja hän voi käydä kiittämässä sinua kuinka paljon hän saakaan iltaisin tehdä kaikkea tarpeellista ja ihan yksin, se kun on naiselle tärkeää tuntea olevansa tärkeä.

Nainen on todella mielissään kun huomaat hänen jokaisen ryppynsä ja muistat sanoa siitä monta kertaa. Entistä iloisemmaksi teet hänet kun kehut että isoäidilläsi meni 87 vuotta kerätä tuollainen määrä ryppyjä. Varsinkin kuukautisten aikaan kannattaa tästä asiasta mainita.

Jos ostatte kaupasta paljon tavaraa ja kassit painaa paljon niin anna naisen kantaa ne kaikki yksin, hän ilahtuu että hänen miehensä pitää huolta omasta terveydestään eikä kanna liian painavia tavaroita. Ja nainen tulee todella iloiseksi kun kannustat häntä tyyliin ”tuu jo niiden kassien kanssa, ei tässä ole koko päivää aikaa”.

Nainen missään nimessä vie naiselle kukkia, koruja tai muuta, nainen loukkaantuu siitä koska luulee että pidät häntä uusavuttomana eikä hän muka osaa niitä itse ostaa.

Tässäpä näitä, näillä ohjeilla rakennat todella tukevan perustan suhteellenne!