Rakas päiväkirja, niin se työviikko on taas mennyt jo... en ole jaksanu kirjoittaa aikaisemmin kun on ollut muuta, piti lukea lidlin mainoksia, käydä viemässä roskat sun muuta yhtä tärkeää mutta nyt kokoan viikon tapahtumat:

MAANANTAI
Töissä pomo taisi hieman suuttua meille työntekijöille, tuli nimittäin noin kello kymmenen aikaan naama punaisena taukotilaamme ja huusi naama punaisena "MINÄ ASENSIN TÄMÄN TAUKOTILAN ULKOPUOLELLE LIIKETUNNISTIMET 7.05 ELI KUN OLITTE KAIKKI TULLEET TÖIHIN JA ARVAAKKA MITÄ??! YHTÄÄN AINUTTA KERTAA LIIKETUNNISTIMET EI OLE REAGOINEET, ELI TE "&"%%"// OOTTE ISTUNEET TÄÄLLÄ KOKO AAMUN!!". Myöhemmin pomo tuli mun juttusille ja sanoi: "Muistatko kun viime viikolla oli riskien kartoitus täällä?". "toki muistan", sanoin. Pomo jatkoi: "Selvisi että suurin riski koostuu neljästä osasta eli M, I, K ja A. ja nyt alkoi riskien karkoitus, TERVEMENOA TUSINATUMPELO!!!". Myöhemmin kuitenkin pomo soitti ja sanoi että voin tulla tiistaina töihin, hän sai just uudet masennuslääkkeet ja haluaa testata niiden tehon käytännössä.

TIISTAI
Töissä työkaverin trukki sammui pihalle ja huuteli minut radiopuhelimella työntelemään toisella trukilla sen trukin sisään. Aloin sitten työntämään ja sanoin radiopuhelimella "Nyt fantasias toteutuu, työnnän sinua takaapäin!". "Uuh", vastasi työkaveri. Jatkoin: "miltäs tuntuu", työkaveri siihen "Hyvältä, ei sinua ole turhaan kehuttu". Sitten pomo tuli paikalle ja sanoi minulle todella vihaisena "Vielä kerran tuollaisia juttuja radiopuhelimessa NIIN SAA***A HAKKAAN SINUT KORURASIAAN MAHTUVAKSI MATKAMUISTOKSI LAPUALAISELLE VIERAILURYHMÄLLE!". Illalla jäin pumppailemaan syanidia imuautoon josta niiden piti mennä poltettavaksi, oli melkoisen koleaa ja luntakin satoi... no ajattelin että tässä menee aikaa, ja ajattelin että tässähän jäätyy.. hain tulentekovehkeet ja laitoin syanidikonttien keskelle nuotion, mutta jostain syystä kontit alkoi sulamaan ja yhtäkkiä koko rakennus oli tulessa, ja muutama mielenkiintoinen räjähdyskin kuului.. selvisin kuin selvisin nippanappa ja katselin kauempaa roihua kunnes puhelin soi. Pomo soitti että kuinka homma onnistui. "Ööö... itseasiassa ihan hyvin.. syanidit on jo poltettu.. voinko pitää loppuvuoden vapaata?"-

KESKIVIIKKO
Tänään luin iltalehteä (nettiversiota työaikana tottakai) ja siellä oli otsikko: "Janne Happonen ei mahtunut normaalimäkeen". No johan on, ihmettelin, on siellä japanissa pienet mäet kun ei edes langanlaiha suomipoika mahdu siihen, taitaa olla joku miniatyyri porukkaa varten se mäki. Pomo yllätys yllätys tuli juuri ovesta sisään ja kysyi eikös minulla ole hommia. Vastasin että on mutta näin saa helpommin liksan. Pomo katsoi minua ja sanoi: Tarkastin juuri työsopimuksesi, SE EI OLE ENÄÄ VOIMASSA!. Sanoin pomolle että kunhan lupaat, joudun kuitenkin tulemaan tänne huomenna. Iltapäivällä olin pesemässä lattioita ja pomo tuli sinne ja katseli ympärilleen kyllästyneen näköisenä ja totesi "Hyvähän se että siisteydestä pidät huolta mutta ei sinun tosiaan olisi tarvinnut siirtää kaikkia tavaroita ulos siksi aikaa...". "No ajattelin että tehdään tää kunnolla kun..". "HILJAAAA MULKERO, tajuatko sinä talidomi että siirsit pihalle kyljelleen myrkkysäiliöt joissa on kymmenia tuhansia kiloja rikkihappoa sun muuta vaarallista ainetta plus kolme rakennuksen tukipilaria... hyvästi luonto, hyvästi työpaikka.... huoh, lähden kirjoittamaan taas ympäristövahinkoilmoitusta... vaikka sinä se olet niistä pahin..". Pomo lähti alistuneena kävelemään poispäin, huusin hänen peräänsä "No mä siivoon tän loppuun ja haen wettexia, ne kyllä imee pihan kuivaksi, oon nähny mainoksen..."

TORSTAI
Torstai on toivoa täynnä sano joku... ja niinhän sitä oli, mut sitten heräsin ja lähdin töihin. Pomo tuli päivällä mun luokse ja kysyi vakavana "sinäkö ne myrkkykontit veit varastoon ja avasit niiden kannet?". "Juu, minä vein kun käskit, vaikka sato lunta ja näkyvyys oli todella huono.". "Niin minä arvelinkin, taisi tosiaan olla huono näkyvyys", jatkoi pomo, "sillä tämä "varasto" minne satuit ne viemään, on paikallinen vanhainkoti.... hyviä puolia on että sait ne kaikki sateensuojaan, osan taidokkaasti ikkunasta ajamalla sisään ja toinen hyvä puoli asiassa on myös se että nyt on vanhainkodissa paljon tyhjiä paikkoja...". "Jaa...", sanoin "no mä lähen nyt ruokkikselle, ostin k-kaupasta maksalaatikkoa, makso 99 senttiä, hoida sä tää sotku kun sun käskystä tää taas aiheutu". Pomoa en sen jälkeen nähny koko päivänä.

PERJANTAI
Vihdoinkin perjantai ajattelin minä.. Aamupäivä meni hienosti, pomo kutsui meidät koolle ja sanoi: "pian tulee tärkeä vierasryhmä tänne katselemaan, älkää hermoilko vaan olkaa oma itsenne... PAITSI SINÄ MIKA, POTKUT TULEE JOS OLET OMA ITSES!". No ryhmä tuli melko nopeesti ja lähti vielä nopeemmin kun esittelin että mitä kaikkea voi haistella niin ettei välttämättä lähde taju. Ruokatunnilla söin eväitäni, työkaveri kysyi että mitä oikein tuo on mitä sinä syöt. Sanoin että mistäs minä sen voi tietää, ei lukenut sen oksennuspussin kyljessä kun sen aamulla roskiksesta löysin. Työkaveri meni ihan valkoiseksi ja poistui juosten paikalta vessaan.. ajattelin että varmaan kauhee pissahätä tuli.

Eli rakas päiväkirja, mennyt työviikko oli ihan normaali ja tavanomainen, ei sen erikoisempaa tapahtunut.